Bustur, Julefrokost og Masser af Glæde

Ville bare minde om, at den kommende weekend er en stor begivenhed – den sidste kamp af året vil blive spillet.

Ville bare minde om, at den kommende weekend er en stor begivenhed – den sidste kamp af året vil blive spillet.
Fanklubben planlægger en bus tur til kampen og en kommunale måltid samt, lyder strålende!

Disse oplysninger er fra deres hjemmeside:

Både medlemmer som ikke-medlemmer er velkommen, du sparer dog 50 kr. på selve busturen som medlem af Brøndby Support samt kan købe billigere drikkevarer i bussen samt til julefrokosten i Hytten.

Menuen vil bestå af klassiske julefrokost-retter.

Du kan læse mere her

Håber folk hoppe om bord til en sjov dag.

Åh og glædelig jul til alle og de gode mennesker, der sponsorerer hjemmesiden!

Min nye sponsor

lottosystem_logoJeg er meget glad for at kunne annoncere min første sponsor. Der har været nogle udlæg forbundet med at få hjemmesiden op at køre, betale for et domæne, hosting, site udvikling og så videre. Jeg kan kun føle det som om, jeg har vundet i lotteriet, ved at kunne få Euromillions Lottosystem ombord til at støtte dette projekt. Du kender måske brandet, deres service lader dig tjekke de seneste vindertal fra Euro Lotto og flere online og giver gode råd og anbefalinger for spil i de store lotterier verden over.

Dette vil være en ny inspiration for mig til at fortsætte arbejdet på hjemmesiden. Tingene har gået været lidt langsomme, men i sidste ende er dette en hobby – jeg kan ikke opgive dayjobbet 😉

Er Brøndby stærke nok til at fastholde deres position?

bif-logoSå skal der kæmpes, for at vores hold kan holde sig fast på den fjerdeplads. Jeg taler med tilhængere næsten hver dag, og det varierer meget, hvad folk tænker i almindelighed. Jeg kan kun tale for mig selv, når jeg siger, at baseret på forskellige ting ville jeg betragte det som en god præstation at komme på 4.-pladsen. Men jeg er også enig med trænernes følelser, her er et godt interview:

Tak til Jyllands-Posten selvfølgelig, jeg gengiver bare dette til oplysning 🙂

“Foråret skal kaste en top seks-placering af sig for Brøndby, der dog har størst fokus på at forbedre spillet.

En placering på fjerdepladsen får ikke umiddelbart Brøndby til at snakke om medaljer. Træner Thomas Frank har langt større fokus på, at spillet og spillerne skal løftes end på den øjeblikkelige placering i Superligaen.

– Vores ambitioner går på flere forskellige ting. Vi vil rigtig gerne forsvare fjerdepladsen, og vi er selvfølgelig ambitiøse, så vi kigger gerne op, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, siger Frank.

– Men bliver vi nummer fem eller seks, er det sådan, det er. Det vigtigste for os er, at vi har arbejdet voldsomt med holdet i vinterpausen, og der har vi tydeligt flyttet os spillemæssigt.

– Kan vi blive ved med det, så tror jeg, at vi ser markant styrket ud til sommer. Derudover har vi forhåbentlig hentet en masse point undervejs.

To træningslejre

Brøndby har, som det eneste hold i Superligaen, været på to træningslejre i opstarten. Først var Brøndby i Dubai, siden tog holdet til Tyrkiet. Træningslejrene har betydet meget for Thomas Frank.

– Det er alle de små procenter, vi arbejder på at hente rundt omkring. Vi har haft optimale forhold i opstarten qua vores to træningslejre, hvor vi virkelig har kunnet gå i dybden med tingene, siger træneren.

Anfører Thomas Kahlenberg mener, at man allerede i første kamp, søndagens 2-2-opgør mod AaB, kunne se mange af de ting, Brøndby har arbejdet med i opstarten.

– Der var rigtig mange momenter. Vi spillede ikke powerplay over 90 minutter, men vi gjorde rigtig mange ting rigtigt, og mange af de ting, vi har arbejdet på i opstarten, kom til udtryk.

– Det lover rigtig godt for det videre forløb i foråret, at vi allerede i første kamp, endda mod et rigtig stærkt hold, kunne spille på så højt et niveau, siger Kahlenberg.”

Denne nyhed oprindeligt vistes her:
http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/superliga/brondby/ECE6511498/broendby-fokuserer-pa-spil-frem-for-placering/

Om forfatteren:

Leif Jepsen er en meget glad familiemand med en dejlig kone og to børn. I weekenderne kan du godt risikere at finde mig med mit værktøj, mens jeg reparerer ting rundt omkring i huset, eller også ser jeg fodbold. Jeg elsker at tilbringe min tid med familien og skabe minder sammen med dem. Find Leif Jepsen in Google+. 🙂

Det seneste Ugens Hold

superligabadgeVores drenge har selvfølgelig så travlt som nogensinde i ligaen, og får har pressens opmærksomhed undervejs. Det var rart at se, at en af ​​vores helt egne kom på Extrabladets Ugens Hold i runde 19. Tillykke til Thomas Kahlenberg – keep it up!

Vi ville naturligvis elske at se flere af vores gule og blå helte opført blandt de bedste af de bedste, der er altid plads til forbedringer.

“Udover Sønderjyskes anden debutant Songani har Thomas Kahlenberg, Rasmus Würtz og Rurik Gislason kæmpet sig til en plads på midtbanen på Rundens Hold.

Tommy, Tommy Kahlenberg, som de skråler på Faxe-tribunen på Brøndby Stadion, vendte i sommer hjem til sin hjerteklub, og kulturbæreren på Vestegnen er henover vinteren blevet gjort til anfører af træner Thomas Frank. Kahlenberg sørgede med en udligning kort før tid for, at Brøndby ikke gik tomhændet fra opgøret mod AaB. Rasums Würtz er ligesom Kahlenberg en prominent herre i sin klub – og er ligesom Brøndby-spilleren blevet gjort til anfører i vinterpausen. Den løbevillige midtbaneslider arbejdede hårdt i maskinrummet mod Brøndby og kan tage sin del af æren for, at de bolchestribede kunne tage et enkelt point med hjem til Aalborg. I Aarhus var Rurik Gislason i spillehumør, men det var ikke nok til, at mesterskabsfavoritterne fra hovedstaden kunne tage fra det jyske med tre point i bagagen.”

Se mere her:
http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/superliga/brondby/ECE6511498/broendby-fokuserer-pa-spil-frem-for-placering/