Det seneste Ugens Hold

superligabadgeVores drenge har selvfølgelig så travlt som nogensinde i ligaen, og får har pressens opmærksomhed undervejs. Det var rart at se, at en af ​​vores helt egne kom på Extrabladets Ugens Hold i runde 19. Tillykke til Thomas Kahlenberg – keep it up!

Vi ville naturligvis elske at se flere af vores gule og blå helte opført blandt de bedste af de bedste, der er altid plads til forbedringer.

“Udover Sønderjyskes anden debutant Songani har Thomas Kahlenberg, Rasmus Würtz og Rurik Gislason kæmpet sig til en plads på midtbanen på Rundens Hold.

Tommy, Tommy Kahlenberg, som de skråler på Faxe-tribunen på Brøndby Stadion, vendte i sommer hjem til sin hjerteklub, og kulturbæreren på Vestegnen er henover vinteren blevet gjort til anfører af træner Thomas Frank. Kahlenberg sørgede med en udligning kort før tid for, at Brøndby ikke gik tomhændet fra opgøret mod AaB. Rasums Würtz er ligesom Kahlenberg en prominent herre i sin klub – og er ligesom Brøndby-spilleren blevet gjort til anfører i vinterpausen. Den løbevillige midtbaneslider arbejdede hårdt i maskinrummet mod Brøndby og kan tage sin del af æren for, at de bolchestribede kunne tage et enkelt point med hjem til Aalborg. I Aarhus var Rurik Gislason i spillehumør, men det var ikke nok til, at mesterskabsfavoritterne fra hovedstaden kunne tage fra det jyske med tre point i bagagen.”

Se mere her:
http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/superliga/brondby/ECE6511498/broendby-fokuserer-pa-spil-frem-for-placering/