Er Brøndby stærke nok til at fastholde deres position?

bif-logoSå skal der kæmpes, for at vores hold kan holde sig fast på den fjerdeplads. Jeg taler med tilhængere næsten hver dag, og det varierer meget, hvad folk tænker i almindelighed. Jeg kan kun tale for mig selv, når jeg siger, at baseret på forskellige ting ville jeg betragte det som en god præstation at komme på 4.-pladsen. Men jeg er også enig med trænernes følelser, her er et godt interview:

Tak til Jyllands-Posten selvfølgelig, jeg gengiver bare dette til oplysning 🙂

“Foråret skal kaste en top seks-placering af sig for Brøndby, der dog har størst fokus på at forbedre spillet.

En placering på fjerdepladsen får ikke umiddelbart Brøndby til at snakke om medaljer. Træner Thomas Frank har langt større fokus på, at spillet og spillerne skal løftes end på den øjeblikkelige placering i Superligaen.

– Vores ambitioner går på flere forskellige ting. Vi vil rigtig gerne forsvare fjerdepladsen, og vi er selvfølgelig ambitiøse, så vi kigger gerne op, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, siger Frank.

– Men bliver vi nummer fem eller seks, er det sådan, det er. Det vigtigste for os er, at vi har arbejdet voldsomt med holdet i vinterpausen, og der har vi tydeligt flyttet os spillemæssigt.

– Kan vi blive ved med det, så tror jeg, at vi ser markant styrket ud til sommer. Derudover har vi forhåbentlig hentet en masse point undervejs.

To træningslejre

Brøndby har, som det eneste hold i Superligaen, været på to træningslejre i opstarten. Først var Brøndby i Dubai, siden tog holdet til Tyrkiet. Træningslejrene har betydet meget for Thomas Frank.

– Det er alle de små procenter, vi arbejder på at hente rundt omkring. Vi har haft optimale forhold i opstarten qua vores to træningslejre, hvor vi virkelig har kunnet gå i dybden med tingene, siger træneren.

Anfører Thomas Kahlenberg mener, at man allerede i første kamp, søndagens 2-2-opgør mod AaB, kunne se mange af de ting, Brøndby har arbejdet med i opstarten.

– Der var rigtig mange momenter. Vi spillede ikke powerplay over 90 minutter, men vi gjorde rigtig mange ting rigtigt, og mange af de ting, vi har arbejdet på i opstarten, kom til udtryk.

– Det lover rigtig godt for det videre forløb i foråret, at vi allerede i første kamp, endda mod et rigtig stærkt hold, kunne spille på så højt et niveau, siger Kahlenberg.”

Denne nyhed oprindeligt vistes her:
http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/superliga/brondby/ECE6511498/broendby-fokuserer-pa-spil-frem-for-placering/

Om forfatteren:

Leif Jepsen er en meget glad familiemand med en dejlig kone og to børn. I weekenderne kan du godt risikere at finde mig med mit værktøj, mens jeg reparerer ting rundt omkring i huset, eller også ser jeg fodbold. Jeg elsker at tilbringe min tid med familien og skabe minder sammen med dem. Find Leif Jepsen in Google+. 🙂