Om Mig

For at være helt ærlig, ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal sige om mig selv. Som du måske har gættet, er jeg fodbold entusiast – og det kunne endda godt kaldes en underdrivelse. Mit yndlingshold er mit elskede Brøndby IF, men jeg følger også andre fodboldhold.

Den engelske Premier League er nok min yndlingsliga i verden, ikke for at tage noget fra dansk fodbold. Dér er og bliver og har mit team altid været Liverpool. Jeg så dem spille, da jeg kun var 13 år gammel, og selvom de ikke vandt den dag (det blev uafgjort), har det gjort varigt indtryk. Jeg har trofast støttet holdet gennem dets op- og nedture – men nå… nok om det.

Her kan du forvente at finde stort set alt, hvad der interesserer mig, men bare rolig, der vil være et centralt tema, og det er fodboldklubben Brøndby IF.

Dette er første gang, jeg rigtig vover mig ud på internettet, så du skal ikke forvente perfektion lige fra starten. Du kan altid droppe mig en linje via kontaktformularen. Jeg sætter pris på al feedback, god eller dårlig. Og jeg har også, som så mange andre danskere, oprettet en konto på G+, Leif Jepsen Google plus. Sociale medier er meget interessante, men der er jeg også ved at tage mine første skridt.

Kom så, Brøndby!

Mvh
Leif Jepsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *